Löw op zijn hoede: "Hangt een unieke sfeer op Windsor Park"

8 september 2019, 22:00

Lang tijd om te balen van de nederlaag tegen Nederland heeft Duitsland niet. Maandagavond wacht de volgende belangrijke krachtmeting op bezoek bij Noord-Ierland. Bondscoach Joachim Löw probeert zijn hoofd erbij te houden.

De keuzeheer zag dat Duitsland tegen Nederland (2-4) niet goed speelde en zich het kaas van het brood liet eten. "We moeten de agressie vergroten", zegt Löw over zijn ploeg in Duitse media. "De mentaliteit om elkaar maximaal uit te dagen ontbrak tegen Nederland." Tegen Noord-Ierland, dat met twaalf punten uit vier duels goed begonnen is aan de kwalificatie, wacht Duitsland een pittige klus. Het duel in Belfast is een lastig karwei op voorhand. "Er hangt hier een ongelooflijke, unieke sfeer, daar moeten we op voorbereid zijn."

Tegen Nederland acteerde Duitsland met vijf verdedigers, maar dat zal tegen Noord-Ierland anders zijn. "Noord-Ierland speelt met slechts één echte spits, dus we hebben er maar twee in plaats van drie middenachter nodig", weet de coach. Hij kan geen beroep doen op de geblesseerden Ilkay Gündogan en Nico Schulz. Beide spelers maakten tegen Oranje nog wel speelminuten.

Lees ook: Noord-Ierland-coach niet bang: "Spelers moeten kans grijpen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen