Memphis looft ontwikkeling: "De teamspirit is veel beter"

8 september 2019, 16:25

Dat het Nederlands elftal in de lift zit, weten uiteraard ook alle spelers van de selectie van Ronald Koeman. Sinds de coach de scepter zwaait, zit Oranje in een opwaartse spiraal. Volgens Memphis Depay verdient de trainer de complimenten.

Volgens Memphis is er het nodige veranderd bij Oranje sinds de entree van Koeman. "Het is duidelijk hoe we willen spelen. De plannen van de coach zijn duidelijk, hij maakt duidelijk wat hij van ons verwacht. De teamspirit is veel beter. Dat de resultaten beter zijn, heeft ook een goed effect op de groep. Het is onze missie om ons te plaatsen, we geloven erin en vechten ervoor. We weten dat we niet weer kunnen ontbreken. Het EK is zo belangrijk voor het land en de spelers. Je voelt aan alles dat er dingen aan het groeien zijn", sprak hij zondag op de persconferentie in aanloop naar het duel met Estland.

Memphis weet dat de overwinning op Duitsland weinig waarde heeft als Oranje maandag niet van Estland wint. "Vrijdag hebben we een goede overwinning geboekt. Morgen is een andere wedstrijd en als we met dezelfde mentaliteit en agressie spelen, dan zullen we een goed resultaat halen." De aanvaller van Olympique Lyon speelt onder Koeman vaak als spits, maar liet tegen Duitsland ook zien vanaf de zijkanten te kunnen komen. "Ik wil daar graag spelen als dat moet voor het team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen