Spoorboekje: Estland tegen Nederland en Duitsers spelen ook

Spoorboekje: Estland tegen Nederland en Duitsers spelen ook

9 september 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 9 september.
Wedstrijden

Noord-Ierland - Duitsland (20.45 uur)
Een niet onbelangrijke wedstrijd voor Nederland én Duitsland. Door het verlies van de ploeg van Joachim Löw tegen Nederland is voor hen het tweeluik met de Noord-Ieren ook weer extra belangrijk geworden, zeker als Oranje 'gewoon' wint van de kleintjes en mogelijk ook van Noord-Ierland. Kan Die Mannschaft zich weer oprichten tegen de koploper in Groep C?

Estland - Nederland (20.45 uur)
Na de knappe 2-4 zege van Oranje op bezoek in Duitsland wacht er voor de ploeg van Ronald Koeman weer een uitwedstrijd: tegen het nog puntloze Estland is vooral een vroeg doelpunt gewenst. Dan zal er vanzelf meer ruimte ontstaan voor een tweede, derde of misschien wel vierder treffer. Zolang de brilstand op de borden staat, blijft het altijd lastig in Talinn. 

Schotland - België (20.45 uur)
Na een 4-0 overwinning op San Marino ligt België nog volledig op koers om heel simpel naar het EK te gaan. Met vijftien punten uit vijf duels beginnen de returns voor onze Zuiderburen, die met een overwinning op Schotland de champagne direct koud kunnen zetten. Al moet het veldspel wel wat overtuigender dan het tegen San Marino was afgelopen vrijdag...

Voetbal op tv

20.45 uur: Estland - Nederland, NPO 3, live verslag van het EK-kwalificatieduel
20.45 uur: Noord-Ierland - Duitsland, Ziggo Sport, live verslag van het EK-kwalificatieduel
20.45 uur: Schotland - België, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het EK-kwalificatieduel

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 19 september 2019

  2. woensdag 18 september 2019