Jans ziet Cincinnati instorten na eerste tegengoal: "Harde les"

8 september 2019, 13:19

Ron Jans kreeg met FC Cincinnati in de nacht van zaterdag op zondag de volgende tik te verwerken met de kansloze 1-5 nederlaag tegen Toronto FC. Het was voor de oefenmeester moeilijk om direct na de wedstrijd nog positief te blijven. "We hebben al heel veel teleurstellingen moeten verweken. Dit is er wéér één", aldus de coach.

"Het is niet makkelijk om dit direct na de wedstrijd het er weer over te hebben. Maar we moeten doorgaan en er het beste van maken", zei Jans, die zijn ploeg in elkaar zag zakken na de eerste treffer van de bezoekers. "Toen ging ons niveau zo snel omhoog. We proberen het, maar op dit moment zijn we niet goed genoeg. Het was opnieuw een harde les voor ons", besefte de coach.

Ondanks de 1-5 nederlaag was er voor Emmanuel Ledesma nog wel een mooi moment. Hij mocht in blessuretijd de penalty nemen waaruit hij de eretreffer maakte, nadat hij afgelopen week zijn vader verloor. "Hij heeft me nooit zien spelen, maar mijn doelpunt vandaag heeft hij gezien. Ik wil mijn goal dan ook opdragen aan hem", aldus Ledesma. "Ik wil de coach en mijn medespelers bedanken dat ik deze penalty mocht nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen