Drenthe debuteert met assist bij Kozakken Boys: "Dat is fijn"

8 september 2019, 11:13

Royston Drenthe maakte zaterdag zijn debuut namens Kozakken Boys en had direct een belangrijke rol in de Tweede Divisie. Hij gaf een assist waaruit de winnende 4-2 werd gemaakt door Kay Tejan tegen Spakenburg. "Als je wint bij je debuut en belangrijk bent voor het team, dan is dat fijn", zei de hoofdrolspeler over zijn eerste minuten, die hij invulde als linksback.

"Er zouden bepaalde keuzes gemaakt kunnen worden, maar ik heb ook een familie en oudere kinderen. Zij zijn deel van mijn leven en het gaat niet meer alleen om mij", legde Drenthe zijn keuzes uit tegenover FOX Sports om te stoppen als profvoetballer. Via zijn neefje Tyrone Conraad en voormalig Spartaan Mark Veenhoven ging het balletje rollen.

"Dat zijn jongens met wie ik normaal contact mee heb, met mijn neefje heb ik zelfs dagelijks contact. Zij waren vrij benieuwd of ik deze kant op wilde komen", aldus Drenthe. "Zij gingen er werk van maken en zo kwam ik in contact met de trainer, Rick Adjei." Inmiddels heeft hij zijn debuut dus succesvol gemaakt bij de nummer vier van de Tweede Divisie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen