'Van Dijk kan erg verbeterd zesjarig contract tekenen in Liverpool'

8 september 2019, 10:35

Virgil van Dijk heeft een nieuwe contractaanbieding op zak van Liverpool. De centrale verdediger, die recentelijk gekozen werd tot de beste speler van Europa en nog in de race is voor de Gouden Bal, kan met een nieuwe zesjarige verbintenis (!) een flinke opslag tegemoet zien.

Dat schrijft The Daily Mirror althans. Hoewel het 'slechts' een boulevardkrant in Engeland betreft, zit een nieuwe contract voor Van Dijk er sowieso al aan te komen. De verdediger doet het niet alleen geweldig bij The Reds, ook zou de megatransfer van Harry Maguire naar Manchester United hebben meegespeeld. Hij zou een stuk meer gaan verdienen dan Van Dijk momenteel doet, wat voor diens management een goed uitgangspunt was om rond de tafel te gaan zitten. 

In het nieuwe contract gaat hij naar verluidt zo'n 220 duizend euro per week verdienen, wat neerkomt op elf miljoen euro per jaar. In de huidige verbintenis, die nog tot en met 2023 loopt, zou het vooral gaan om prestatiebonussen. Van Dijk kwam begin 2018 over van Southampton en won met Liverpool afgelopen seizoen de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen