'Real meldt zich in principe in 2020 weer voor Van de Beek'

'Real meldt zich in principe in 2020 weer voor Van de Beek'

8 september 2019 – Real Madrid gaat zich in de zomer van 2022 vermoedelijk opnieuw melden voor Ajacied Donny van de Beek. De middenvelder had deze transferwindow ook al meermaals contact met De Koninklijke, maar het kwam uiteindelijk niet tot een overgang. Mogelijk krijgt die transfersoap bij Ajax over een jaar een vervolg.Het Spaanse AS komt met een grote reconstructie over de mislukte transfer van Van de Beek en stelt daarin dat Real Madrid komende zomer heeft afgesproken om terug te keren. Volgens de Spaanse krant wilde Zinedine Zidane alleen Paul Pogba, maar de club zag Van de Beek als een goed alternatief als de Fransman onhaalbaar bleek. Dat verhaal zou ook aan Van de Beek - die de belangstelling van Real bevestigde - zijn verteld, waardoor het duidelijk was dat het lang zou duren.

Ajax wilde onderhandelen en ook Van de Beek stond open voor een overgang, maar Zidane zette in de tweede week van augustus uiteindelijk zelf een streep door de overgang van de aanvallende middenvelder omdat hij nogmaals wil proberen om Pogba naar de Spaanse hoofdstad te halen. Dat Real Madrid al driehonderd miljoen uitgaf deze zomer en ook Van de Beek nog vijftig miljoen euro moest kosten, speelde volgens AS ook mee.

De krant schrijft echter ook dat er is afgesproken dat er in de volgende zomer wederom contact zal zijn tussen beide partijen, al is dat natuurlijk nog wel ver weg. 

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 18 september 2020

  2. donderdag 17 september 2020