PSV'er Gutiérrez breekt hand bij Mexico: operatie nodig

8 september 2019, 08:38   Bijgewerkt: 8 september 2019, 12:30

Slecht nieuws voor PSV: middenvelder Érick Gutiérrez heeft bij de nationale ploeg van Mexico een breuk opgelopen in zijn rechterhand tijdens de training. Hij wordt op korte termijn zelfs al geopereerd aan zijn kwetsuur: het is nog onduidelijk hoelang hij precies uit de roulatie zal zijn bij de Eindhovenaren. 

Het is niet de eerste keer dat Gutiérrez een blessure oploopt als hij bij Mexico is: in juni liep hij ook al een dijbeenblessure op. Afgelopen week had Gutí nog zijn eerste interlanddoelpunt gemaakt namens Mexico tegen de Verenigde Staten. De blessure is slecht nieuws, want dit seizoen was Gutiérrez - anders dan afgelopen jaar - uitgegroeid tot een vaste waarde. Hij kwam elf officiële duels in actie: daarin gaf hij één assist.

De ziekenboeg bij PSV is sowieso nog relatief vol: Gastón Pereiro en Sam Lammers liggen voorlopig nog uit de roulatie. Ryan Thomas, Ibrahim Afellay en Bruma zijn vooralsnog ook niet inzetbaar: het trio is echter wel op de weg terug bij de selectie van Mark van Bommel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen