Excelsior-trainer Moniz pislink: "Schande dat we niet winnen"

Excelsior-trainer Moniz pislink: "Schande dat we niet winnen"

7 september 2019 – Ricardo Moniz was zaterdagavond niet te genieten na de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Excelsior. De trainer van de Rotterdamse club zag zijn ploeg in de slotfase een 1-2 voorsprong uit handen geven. Een inschattingsfout van Robin van der Meer kostte Excelsior twee punten.Voor de camera van FOX Sports maakte Moniz een boze indruk. "We geven het in de 89ste minuut weg. Daar kun je wel boos om worden, toch?", vroeg de trainer zich hardop af. Moniz stelde dat aan het eerste tegendoelpunt ook een persoonlijke fout voorafging. Bij de tweede goal was Van der Meer de boosdoener. "Hoe wij een bal wegkoppen... woorden schieten tekort."

Excelsior boog na rust door doelpunten van invaller Ahmad Mendes Moreira een 1-0 achterstand om naar een 1-2 voorsprong. "Ahmad brengt ons in de tweede helft helemaal terug in de wedstrijd. Dan moet je de drie punten over de streep trekken, zeker gezien de ambities die we hebben. Het is een schande dat dat niet is gebeurd."

Zijn ploeg heeft verdedigend de zaakjes nog niet helemaal op orde, stelde Moniz. "Dat was vorig jaar een probleem, toen kregen een record aantal doelpunten tegen, en dat is nu ook weer het probleem."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 23 september 2020

  2. dinsdag 22 september 2020