SC Cambuur verslaat Telstar, MVV niet voorbij FC Dordrecht

7 september 2019, 20:23

SC Cambuur heeft zaterdagavond drie punten overgehouden aan het uitduel met Telstar. Dankzij doelpunten van Jamie Jacobs en Alex Bangura zegevierden de Leeuwarders met 0-2. De wedstrijd tussen FC Dordrecht en MVV leverde geen winnaar op: het duel op De Krommedijk eindigde in 1-1.

Telstar - SC Cambuur 0-2

SC Cambuur won vorige week van FC Den Bosch (3-2) en gaf die overwinning vrijdag in Velsen-Zuid een goed vervolg. Jacobs, deze zomer overgekomen van Jong AZ, brak de ban door na een halfuur binnen te tikken op aangeven van Robert Mühren. Cambuur had lange tijd weinig te vrezen van Telstar, maar in de slotfase drong de thuisploeg nog aan. Dat leidde echter niet tot de gelijkmaker. De 0-2 viel wel: op aangeven van Stanley Akoy maakte mede-invaller Bangura vlak voor zijn eerste professionele goal.

FC Dordrecht - MVV 1-1

MVV won achtereenvolgens van Jong PSV (0-1) en Roda JC (1-0), maar slaagde er vrijdag niet in voor de derde keer op rij te zegevieren. De club uit Maastricht kwam bij FC Dordrecht, dat voorafgaand aan de vijfde speelronde nog maar één punt had veroverd, niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Joshua Holtby zette MVV al na drie minuten op voorsprong, maar door een goal van Fabian de Abreul kwam Dordrecht na een halfuur op gelijke hoogte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen