Watford stuurt Gracia de laan uit en stelt Sánchez Flores aan

7 september 2019, 18:48   Bijgewerkt: 7 september 2019, 20:24

Javi Gracia is ontslagen als hoofdtrainer van Watford. Dat communiceert de Engelse club zaterdagavond via de officiële kanalen. De Spaanse oefenmeester lag nog tot medio 2023 vast bij The Hornets, maar moet boeten voor de slechte seizoensstart van Watford. De opvolger van Gracia is ook bekend: oude bekende Quique Sánchez Flores.

Met slechts één punt uit vier wedstrijden staat Watford onderaan in de Premier League. De club van Daryl Janmaat en Marvin Zeegelaar verloor van Brighton & Hove Albion (0-3), Everton (1-0), West Ham United (1-3) en speelde gelijk tegen Newcastle United (1-1). De laatste overwinning van Watford dateert van 20 april.

De slechte reeks heeft Gracia de kop gekost. "Javi heeft Watford met grote waardigheid vertegenwoordigd en verdient ons volledige respect voor zijn prestaties", aldus voorzitter Scott Duxbury. De Spanjaard was sinds anderhalf jaar trainer van Watford en wist de club vorig seizoen naar de FA Cup-finale te loodsen. Manchester City won de eindstrijd met 6-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen