FC Barcelona-voorzitter: "Al het mogelijke gedaan voor Neymar"

7 september 2019, 13:33

Volgens voorzitter Josep Maria Bartomeu heeft FC Barcelona er alles aan gedaan om Neymar naar Camp Nou te halen. De Catalanen konden simpelweg niet voldoen aan de eisen van Paris Saint-Germain. Waarschijnlijk keert Barça in januari niet terug voor de Braziliaan.

Barcelona had in juli zijn selectie rond, totdat de mogelijkheid voor Neymar zich aandiende. "Dat was een extraatje. Leonardo (technisch directeur PSG, red.) opende de mogelijkheid om Neymar te ondertekenen", zegt Bartomeu tegen Barça TV. "Barcelona was een van de geïnteresseerde clubs. Vanaf dat moment hebben we al het mogelijke gedaan. Maar de onderhandelingen zijn niet zo gelopen als we hadden gehoopt. We konden het niet eens worden met PSG. Zij hebben nog gevraagd naar spelers van ons, maar wij hebben absoluut geen spelers aangeboden."

Lees ook: Neymar scoort meteen bij rentree

De kans dat Barcelona in de winter terugkeert voor Neymar, lijkt gering. "De komst van Neymar staat nu niet in onze plannen. In januari en februari gaan we opnieuw zitten voor de toekomstplanning", aldus Bartomeu.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen