Neymar scoort meteen bij rentree, Neres maakt mini-invalbeurt

7 september 2019, 09:03

Neymar heeft zijn eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Na de blessure die hem de Copa America kostte en alle transferperikelen speelde hij vrijdagnacht (Nederlandse tijd) negentig minuten mee in het oefenduel van Brazilië met Colombia (2-2). Neymar pikte gelijk een doelpunt mee. Ajacied David Neres viel in de slotfase in bij de kampioen van Zuid-Amerika en speelde slechts een paar minuten mee.

Ook liet Neymar een assist noteren. Hij legde een corner in de negentiende minuut op het hoofd van Casemiro. Daarna was het twee keer raak voor Colombia. Luis Muriel, teamgenoot van Marten de Roon en Hans Hateboer bij Atalanta, nam beide doelpunten voor zijn rekening. Eerst benutte de aanvaller een strafschop, daarna rondde hij een goede aanval af.

Na een klein uur behoedde Neymar de Goddelijke Kanaries voor een nederlaag. Hij schoot van dichtbij binnen. Neymar maakte ook kennis met Davinson Sanchez. De Braziliaan werd door de oud-Ajacied hard tegen de reclameborden gewerkt. Gek genoeg bleef die beuk onbestraft, maar kon Neymar de wedstrijd ook zonder kleerscheuren uitspelen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen