Overmars: "Nooit officieel gemeld bij PSV voor Bergwijn"

6 september 2019, 19:40

Ajax heeft zich deze zomer niet officieel gemeld bij PSV voor een transfer van Steven Bergwijn. Dat zegt directeur voetbalzaken Marc Overmars in gesprek met Ajax TV. In de afgelopen transferperiode gonsde het van de geruchten over een eventuele overgang van Bergwijn naar Ajax, maar die is nooit concreet aan de orde geweest. Ook ging hij in op het mogelijke vertrek van diverse spelers. 

Ajax zag simpelweg geen noodzaak om Bergwijn naar Amsterdam te halen, omdat de selectie van de landskampioen nagenoeg hetzelfde is gebleven. Waar werd verwacht dat verschillende basispelers zouden vertrekken, bleef het bij een vertrek van Frenkie de Jong, Lasse Schöne en Matthijs de Ligt. "Voor negentig procent van onze spelers was belangstelling uit het buitenland, maar wij hebben dat tijdig goed afgekaart", aldus Overmars. 

Bergwijn werd genoemd om de selectie van Ajax te versterken, maar de Amsterdammers hebben zich dus nooit officieel gemeld in Eindhoven omdat bijvoorbeeld Hakim Ziyech en David Neres bleven. "Ik heb volgens mij wel eens gezegd dat Bergwijn een hele interessante speler voor ons is. Als we voor een speler gaan, dan melden we ons. Dan moet het ook nog maar lukken, want dat weet je ook niet. Als PSV een te hoog bedrag vraagt of nee zegt, dan wordt het moeilijk." Overmars is dus duidelijk over de vermeende interesse. "Ik heb mezelf niet gemeld bij PSV. Dan is het voor nu over."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen