Russische internationals Kokorin en Mamaev op borgtocht vrij

6 september 2019, 18:58

De Russische internationals Aleksandr Kokorin en Pavel Mamaev komen op borgtocht eerder vrij. De twee werden in mei dit jaar veroordeeld voor 'hooliganisme en mishandeling' en moesten voor anderhalf jaar de cel in. Een paar maanden eerder dan verwacht zijn ze echter alweer vrij. 

Kokorin en Mamaev werden in oktober opgepakt nadat zij twee personen hadden mishandeld in een horecagelegenheid. Ze kwamen in opspraak nadat er vrij snel beelden van de mishandeling op social media rondgingen. De twee gaven aan spijt te hebben van de gebeurtenis, maar ontkwamen niet aan een zware gevangenisstraf.

Kokorin werd tot achttien maanden veroordeeld en zou pas in december vrijkomen, Mamaev werd één maand minder veroordeeld en zou dus in november vrij komen. Het duo komt op borgtocht vrij en staat op 17 september alweer buiten. Voor hun gevangenisstraf speelde Kokorin bij Zenit Sint-Petersburg en Mamaev bij FK Krasnodar, de nieuwe club van oud-Eredivisie spelers Tonny Vilhena en Younes Namli. Het is nog afwachten op beide heren weer aan de slag kunnen als profvoetballer. Mamaev speelde vijftien interlands voor Rusland, Kokorin kwam 48 maal uit voor de nationale ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen