Oratmangoen komt te laat, McGuane direct inzetbaar bij Telstar

6 september 2019, 18:17

SC Cambuur-aanvaller Ragnar Oratmangoen heeft voor de wedstrijd tegen SC Telstar zaterdagavond zijn eigen glazen ingegooid. De aanvaller mocht van trainer Henk de Jong in de basis beginnen, maar kwam vrijdag te laat en dus ging er een streep door dat plan. Bij de opponent Telstar is aanwinst Marcus McGuane direct inzetbaar.

"Ragnar kwam vanochtend te laat", zei de Jong tegenover de Leeuwarder Courant over het feit dat Giovanni Korte vermoedelijk toch weer in de basis staat. Hij zou anders zijn gepasseerd ten faveure vanOratmangoen. Verder neemt Robin Maulun - hij is weer fit - zijn plek weer over van Mitchel Paulissen. Aanwinst Jarchinio Antonia is nog niet inzetbaar van de Leeuwarders.

Telstar

Andries Jonker kan niet beschikken over Roscello Vlijter(Suriname) en Elayis Tavsan (Oranje Onder 19) vanwege interlandverplichtingen. Vlijter scoorde donderdagavond tweemaal tegen Dominica. "Ik heb na een maand gezegd dat we van niemand hoeven te verliezen en na twee maanden heb ik gezegd dat we van iedereen kunnen winnen", aldus Jonker, die met zijn ploeg deze week op trainingskamp ging, tegenover NHNieuws. "Dat wil niet zeggen dat we van iedereen gaan winnen en we gaan ook écht nog wel wat verliezen." Aanwinst McGuane is direct inzetbaar bij Telstar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen