Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Monk nieuwe trainer Pelupessy bij Sheffield Wednesday

Monk nieuwe trainer Pelupessy bij Sheffield Wednesday

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 september 2019 – Nederlander Joey Pelupessy heeft een nieuwe trainer gekregen bij Sheffield Wednesday. De club van de oud-FC Twente speler heeft vrijdagmiddag Garry Monk aangesteld als de nieuwe manager. Steve Bruce vertrok in juli nog naar Newcastle United en tot die tijd nam Lee Bullen de honneurs waar. Met Monk is er dus een blijvende oplossing gevonden voor de nummer elf van de Championship. 

Monk heeft al behoorlijk wat ervaring als manager in de Championship: de coach was eerder actief bij Leeds United, Birmingham City en Middlesbrough. Met Swansea City was hij actief in de Premier League en maakte hij naam. In 2014/2015 werd hij zelfs genomineerd voor de titel 'Manager van het Jaar': in dat seizoen eindigde hij achtste op het hoogste niveau van Engeland, met onder andere Wilfried Bony en Bafétimbi Gomis in de ploeg. José Mourinho ging dat jaar overigens aan de haal met de award, waarvoor ook Ronald Koeman in de race was.  

De aanstelling van Monk kan ook goed nieuws betekenen voor Joost van Aken: hij wordt dit seizoen verhuurd door Sheffield aan VfL Osnabruck in Duitsland. De verdediger die eerder voor sc Heerenveen speelde, kwam vorig seizoen niet verder dan één duel voor Sheffield Wednesday en is volledig uit de gratie. Met de aanstelling van Monk, komt er volgend jaar wellicht nieuw perspectief voor de verdediger.

  Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd