FC Groningen weigerde bod op Zeefuik en greep naast Robben

FC Groningen weigerde bod op Zeefuik en greep naast Robben

6 september 2019 – FC Groningen heeft op de slotdag van de transfermarkt een bod afgewezen op verdediger Deyovaisio Zeefuik. Vanuit Frankrijk kwam er concrete interesse voor de rechtsachter, maar de Noorderlingen lieten hem niet gaan. Zelf liep technisch directeur Mark-Jan Fledderus eerder al een blauwtje bij Arjen Robben tijdens de transferwindow.Zeefuik maakte na zijn overstap van Ajax naar FC Groningen een uitstekende ontwikkeling door, iets dat ook in het buitenland niet onopgemerkt bleef. Op de laatste dag van de transferwindow kwam er een Franse club met een bod op de rechtsback van Jong Oranje. "Een club die al keer eerder een bod had neergelegd, kwam op de laatste dag nog terug met een verbeterd voorstel," zegt de technisch directeur Mark-Jan Fledderus in gesprek met FC Groningen TV.

Zeefuik zelf wilde de stap maken, maar FC Groningen was ondanks het verhogen van het bod niet bereid om mee te werken aan de transfer. "Wij haddden al een aantal jongens verkocht en wij moeten ook de kwaliteit van de selectie waarborgen. Daarom besloten wij om Zeefuik niet te verkopen", vertelde Fledderus.

Robben
De Trots van het Noorden probeerde zelf ook nog te stunten op de transfermarkt, de Noorderlingen hebben namelijk geprobeerd om Arjen Robben terug te halen. "We hadden heel graag Arjen Robben hier nog gehad als speler. Daar hebben we ook gesprekken mee gevoerd. Maar Arjen heeft besloten om te stoppen in het betaalde voetbal." Een terugkeer naar de club waar het allemaal begon voor Robben bleek er dus niet in te zitten. "Dat soort dingen zijn natuurlijk wel jammer, want daar hebben we veel tijd en energie in gestoken", besluit Fledderus.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 17 september 2019

  2. maandag 16 september 2019