Vitesse wil transfervrije Dasa als oplossing back-probleem

6 september 2019, 16:32

Vitesse wil zich na het sluiten van de transfermarkt nog versterken met Eli Dasa. De rechtsback is sinds deze zomer transfervrij nadat zijn verbintenis bij Maccabi Tel Aviv afliep. Hij moet de opvolger worden van de op de slotdag vertrokken Vyacheslav Karavaev. Trainer Leonid Slutsky gaf eerder al aan dat hij de posities achterin te dun bezet vond.

Dat schrijft De Gelderlander. Dasa is een oude bekende van Vitesse's technisch directeur Mohammed Allach, die eerder werkzaam was bij de Israelische club. Daar was de back sinds 2015 werkzaam, toen hij overkwam van Beitar Jerusalem. Verder speelde de twintigvoudig international zijn hele leven in Israël. 

Max Clark (momenteel geblesseerd, linksback) en Julian Lelieveld (links en rechtsback) zijn momenteel de enige serieuze opties met Eredivisie-ervaring op de backpositie achterin bij Vitesse. Jeugdspeler Patrick Vroegh wordt tijdens deze transferwindow ook klaargestoomd als back. "Komen er blessures of schorsingen, hebben we direct een probleem. Als we op tijd vervanging hadden gevonden voor Karavaev, was ik tevreden geweest", zei Slutsky eerder over de afgelopen transferwindow.

Lees ook: Slutsky baalt: "Nu nog maar vijf verdedigers voor vier posities"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen