Fer: "Kwaliteit voor een titel is aanwezig in de selectie"

6 september 2019, 13:58

Volgens Leroy Fer heeft Feyenoord het in zich om voor de titel te gaan. Verder wil de middenvelder ook niet te veel praten over een kampioenschap. "Dat is iets voor intern. De kwaliteit voor een titel is aanwezig in de selectie. Maar we moeten gewoon iedere wedstrijd alles geven", stelt hij.

In de Eredivisie won Feyenoord tot dusver één keer, de overige duels eindigden in een gelijkspel. "We hebben denk ik een heel goed elftal", zegt Fer tegen RTV Rijnmond. "Jørgensen en Toornstra die aansluiten, nieuwe spelers die erbij komen. We moeten het wedstrijd voor wedstrijd bekijken. We moeten niet naar andere clubs kijken."

Lees ook: Stam: "Spijtig

Oranje

In het verleden was er een tijd dat Fer zich tijdens interlandperiodes bij het Nederlands elftal mocht melden. Terwijl Oranje zich voorbereidt op de kwalificatieduels met Duitsland en Estland traint Fer bij Feyenoord. Dat hij al een tijd uit de picture is bij het Nederlands elftal, deert hem niet. "Ik ben er niet mee bezig. Ik moet eerst topfit raken. Dat was en is mijn prioriteit. Ik focus me op de wedstrijden die komen, wat er daarna gebeurt zien we dan wel."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen