Trossard moet voorlopig streep zetten door België-debuut

5 september 2019, 23:47

Leandro Trossard moet nog even geduld hebben als het gaat om zijn debuut voor de nationale ploeg voor België. De aanvaller, die bij Brighton & Hove Albion goed aan het seizoen begonnen is, kan door een liesblessure niet in actie komen.

België speelt deze interlandperiode tegen San Marino en Schotland. In beide duels kan de 24-jarige aanvaller, die de overstap maakte van RC Genk naar Brighton, niet in actie komen. Hij moet zodoende nog even wachten op zijn debuut voor de nationale ploeg. Trossard is met een belangrijke goal tegen West Ham United (1-1) goed begonnen aan zijn periode in de Premier League.

Trossard is niet de enige Premier League-speler die niet inzetbaar is voor Roberto Martinez. De coach kan namelijk ook geen beroep doen op Leander Dendoncker, al mist hij alleen de wedstrijd tegen San Marino. "Hij heeft deze week wat lichter getraind", reageert Martinez. "Hij is nog niet helemaal klaar. Voor de wedstrijd tegen Schotland zal hij waarschijnlijk wel klaar zijn." Keeper Simon Mignolet is daarnaast met een lichte blessure nog een twijfelgeval.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen