Magallán heeft geen spijt van stap naar Ajax: "Veel geleerd"

5 september 2019, 19:06

Lisandro Magallán werd in januari als grote aankoop gepresenteerd bij Ajax, maar is na een half jaar alweer (tijdelijk) vertrokken uit Amsterdam. Toch heeft de centrale verdediger geen spijt van zijn avontuur in de Eredivisie. "De zes maanden bij Ajax waren door de successen in de Champions League en in Nederland heel mooi. Ik heb er veel geleerd."

Dat vertelt hij tegenover El Intransigente. Dat hij overstapt naar Deportivo Alavés ziet hij niet per se als een stap terug. "Ik werd overtuigd door Alaves' plan. Ik wil hier mezelf ontwikkelen en spelen. Dat is de reden dat ik hier ben en waarom ik denk dat dit voor mij de juiste plaats is. Het is geen stap terug in mijn loopbaan." Zijn landgenoot Jonathan Calleri had positieve woorden over voor zijn nieuwe club en overtuigde hem de stap te zetten. 

De Spaanse club bedong een optie tot koop bij Ajax, waar hij nooit kon overtuigen. "Het was een grote verandering voor mij van de finale van de Copa Libertadores naar Ajax", legde Magallán uit. Voor hem was het een enorm grote stap van Europa naar Nederland, ook buiten de lijnen. "Maar ik heb me bij Ajax wel goed ontwikkeld." Ook is hij klaar voor zijn nieuwe stap: "Ik wil me zo snel mogelijk aanpassen en op het veld gaan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen