Baumgartl heeft geen last van aanpassingsproblemen bij PSV

Baumgartl heeft geen last van aanpassingsproblemen bij PSV

5 september 2019 – Timo Baumgartl heeft het uitstekend naar zijn zin bij PSV. De jonge Duister heeft direct een basisplaats opgeëist in Eindhoven en heeft in zijn beginperiode weinig last van aanpassingsproblemen gehad. Afgelopen weekend wist hij in de uitwedstrijd met RKC Waalwijk zelfs zijn eerste goal te maken voor PSV.Baumgartl is tevreden met zijn overstap naar PSV en heeft weinig tijd nodig gehad om zich thuis te voelen in Eindhoven. "PSV bevalt me heel goed. Ik werd hartelijk ontvangen door het personeel, de spelersgroep en de trainers. Langzaam wen ik ook aan de stad en de mensen. Ik heb een huis gevonden dus mijn vriendin en mijn hond kunnen hier nu ook komen wonen", vertelt de Duitser op de website van PSV.

Het niveau waarop de verdediger speelt bij PSV spreekt hem aan, al is er volgens hem wel ruimte voor verbetering. "Het bevalt me goed, we spelen hier goed voetbal. Er zijn nog wel puntjes waar we aan moeten werken. Zondag tegen RKC Waalwijk bijvoorbeeld speelden we een slechte eerste helft, we moeten goed reflecteren op wat goed en fout gaat."

Op de vraag of hij vrijdag tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd juicht voor Nederland of Duitsland blijft de Duitser stellig. "Ik vind het leuk om te zien hoe mijn teamgenoten Denzel, Donyell en Jeroen het zullen doen, maar ik blijf een Duitser. Ik heb ze wel tips gegeven en verteld voor welke spelers ze moeten uitkijken."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 22 september 2019

  2. zaterdag 21 september 2019

  3. vrijdag 20 september 2019