Zirkzee in CL-selectie Bayern, Chong ontbreekt in EL-groep United

5 september 2019, 15:52

Joshua Zirkzee maakt voor komend seizoen deel uit van de Champions League-selectie van Bayern München. De jonge spits is door Niko Kovac bij de 28-koppige groep gekozen en maakt - anders dan een ander jong tweetal - niet deel uit van de B-lijst, maar gewoon van de hoofdmacht. Voor Manchester United-talent Tahith Chong was minder goed nieuws.

Bayern heeft verder weinig verassingen in de Champions League-groep. De achttienjarige Zirkzee maakte tot dusver zijn debuut alleen nog maar in officieuze duels voor Der Rekordmeister, maar kwam in officiële duels nog niet in actie. Dat zou het komend half jaar tegen Olympiakos Piraeus, Rode Ster Belgrado of Tottenham Hotspur wel kunnen in het miljardenbal. 

Bij Manchester United is er in de Europa League-selectie geen plaats voor talent Chong. De aanvaller zal dus tegen AZ niet van de partij zijn. Sergio Romero, voormalig keeper van de Alkmaarders, zit wel bij de kern van United. Ook heeft Ole Gunnar Solskjaer ruimte voor andere talenten, zoals Axel Tuanzebe. Vorig seizoen kwam Chong in de Champions League nog wel in actie namens The Municans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen