Meunier op zijspoor beland bij Paris Saint-Germain

5 september 2019, 13:10   Bijgewerkt: 5 september 2019, 13:15

Thomas Meunier voelt zich steeds meer overbodig bij Paris Saint-Germain. De 27-jarige rechtsback komt dit seizoen mondjesmaat in actie. Toch koos de Belg, met nog een eenjarige verbintenis, deze zomer niet voor een nieuw avontuur.

"Tijdens de transferperiode waren er enkele aanbiedingen van andere clubs, maar niets was honderd procent oké", zegt Meunier tegen VTM. "Ik wil ook graag in Parijs blijven, PSG blijft een ongelooflijke club. Maar ik heb de laatste tijd niet veel gespeeld, ik kwam niet in actie tegen Toulouse en Metz."

De Rode Duivel beseft ook dat zijn situatie niet zomaar verandert. "Het gaat moeilijk worden, omdat ik mijn laatste jaar inga en er andere spelers op mijn positie zijn die nog een paar jaar onder contract liggen. Ik voel dat ik niet echt meer een prioriteit ben in de ploeg. Ik ben tien jaar prof, dan voel je wanneer je echt in de plannen van een club past. Op dit moment is dat niet echt het geval."

Meunier past ervoor om te gaan muiten. "Ik ben professioneel en wil het beste laten zien van mezelf. Wie weet kan ik dan toch een beetje spelen", aldus de verdediger, die zich nu eerst met de nationale ploeg van België richt op de aanstaande EK-kwalificatiewedstrijden tegen San Marino en Schotland.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen