Cillessen kijkt uit naar weerzien met Ajax na gedroomde loting

Cillessen kijkt uit naar weerzien met Ajax na gedroomde loting

5 september 2019 – Jasper Cillessen heeft het uitstekend naar zijn zin bij zijn nieuwe club Valencia. Met zijn nieuwe club kreeg hij in de loting voor de Champions League ook nog waar hij op hoopte: een treffen met Ajax. De keeper kijkt uit naar de ontmoetingen met zijn oude club. Cillessen verruilde afgelopen zomer zijn reserverol bij FC Barcelona in voor Valencia, waar hij wel de eerste keeper is.Cillessen volgde de route van Ajax naar het hoofdtoernooi van de Champions League op de voet. Nadat Ajax afrekende met APOEL Nicosia duimde de sluitpost op een weerzien met zijn oude club. "Ik hoopte op Ajax! De avond ervoor, toen Ajax doorkwam, zat ik naar de potten te kijken en toen wilde ik vanuit pot 2 graag Ajax hebben", zegt Cillessen in gesprek met de NOS. "Toen Ajax ook echt uit de koker kwam krijg je natuurlijk veel reacties. Het wordt extra mooi om terug te keren naar Amsterdam."

Cillessen vindt het verder lastig om de poule in te schatten. "Ik weet persoonlijk op dit moment te weinig van Lille om daar wat over te zeggen. En Chelsea blijft natuurlijk Chelsea. Wij hebben er in ieder geval zin in en we gaan het zien," besluit de inmiddels dertigjarige keeper.

Valencia en Cillessen starten het Champions League seizoen op 17 september met een uitwedstrijd op Stamford Bridge. Hierna staat het eerste duel met Ajax op het programma, op woensdag 2 oktober ontvangt Valencia de Amsterdammers in Mestalla. 

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 20 oktober 2019

  2. zaterdag 19 oktober 2019

  3. vrijdag 18 oktober 2019