'Löw opteert voor Werner als vervanger van Sané'

5 september 2019, 07:59

Duitsland maakt zich voor het duel met Nederland druk om de vervanging van Leroy Sané. De aanvaller van Manchester City staat na een kruisbandoperatie bijna een half jaar buitenspel. Waarschijnlijk dat Timo Werner hem bij de nationale ploeg gaat vervangen.

Werner is het seizoen uitstekend begonnen met vijf doelpunten in drie Bundesliga-wedstrijden voor RB Leipzig. Volgens BILD heeft hij dan ook de beste kansen op een basisplaats. Werner moet de voorhoede vormen met Marco Reus en Serge Gnabry. "De situatie is zo dat Leroy helaas geblesseerd is en het elftal nu een vacature heeft. Uiteraard wil ik mijn kans pakken, ik heb er alle vertrouwen in dat ik dit ook kan", aldus Werner.

Achter het trio Werner, Reus en Gnabry spelen naar verluidt Joshua Kimmich en Toni Kroos als centrale middenvelders. Het vermoeden is dat Kai Havertz van Bayer Leverkusen genoegen moet nemen met een reserverol. Dat is dan het gevolg van de keuze voor drie centrale verdedigers: Jonathan Tah, Niklas Süle en Matthias Ginter. Tijdens de laatste Nederland - Duitsland (2-3) koos Joachim Löw ook voor deze optie en pakte dat voor Die Mannschaft goed uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen