'Feyenoord probeerde last minute Guidetti terug te halen'

4 september 2019, 22:56   Bijgewerkt: 5 september 2019, 08:23

Feyenoord heeft op de slotdag van de zomerse transferperiode nog geprobeerd een spits vast te leggen. In het FOX Sports-programma Voetbalpraat vertelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam dat de Rotterdammers bezig zijn geweest met de terugkeer van John Guidetti. De Zweedse spits zit op een zijspoor bij Deportivo Alavés.

De spitspositie bij Feyenoord is dun bezet. Met Nicolai Jørgensen hebben de Rotterdammers maar één echte spits in de selectie, maar de Deen is geblesseerd. Derhalve werd verwacht dat Feyenoord nog een spits zou aantrekken. "Ze zijn er tot op het laatst mee bezig geweest, tijdens de laatste uren van de window hebben ze echt nog gezocht naar een spits. Volgens mij zijn ze met Guidetti bezig geweest. Die was op zijn beurt met Anderlecht in gesprek. Dat ging ook niet door. Het was allemaal veel te kort dag", aldus Krabbendam.

Guidetti speelde in het seizoen 2011/2012 in De Kuip en had weinig tijd nodig om de harten van de Feyenoord-supporters te veroveren. Met twintig doelpunten in 23 wedstrijden kende de Zweed een bijzonder productief jaar. Daarna kwam de spits uit voor Stoke City, Celtic, Celta de Vigo en sinds anderhalf seizoen Deportivo Alavés.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen