Thibaut Courtois baalt van verre uitwedstrijd tegen San Marino

4 september 2019, 23:47

Thibaut Courtois kijkt niet bepaald uit naar de uitwedstrijd van België tegen San Marino. De 27-jarige doelman verwacht weinig te doen te krijgen tegen de voetbaldwerg en ergert zich vooral aan het feit dat hij en zijn teamgenoten lang moeten reizen voor een duel dat op voorhand al zo goed als beslist is.

België neemt het vrijdag in het kader van de EK-kwalificatie op tegen San Marino. "Als keeper weet je dat je misschien bijna geen bal moet pakken. Wat mij beetje stoort aan die wedstrijd, is dat je daar naartoe moet reizen. Dat je tijdens het drukke seizoen zo'n wedstrijd moet spelen waar je bij wijze van spreken al zeker bent van de drie punten", zegt Courtois tegen VTM.

Anderzijds denkt de doelman van Real Madrid dat het duel met San Marino een goede mogelijkheid is voor andere spelers om zich te tonen aan bondscoach Roberto Martínez. Ook ziet Courtois nog enige uitdaging. "Je moet proberen de wedstrijden blijven te winnen voor de FIFA-ranking. Dat speelt mee met de groepsindelingen bij de loting. '30 op 30' halen zou een goed doel zijn voor de ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen