Hull City-huurling Dicko koos vanwege Slutsky voor Vitesse

Hull City-huurling Dicko koos vanwege Slutsky voor Vitesse

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 september 2019 – In een besloten oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen (1-1) maakte Nouha Dicko woensdagmiddag zijn officieuze debuut voor Vitesse. De 27-jarige aanvaller werd op de slotdag van de transferperiode gehuurd van Hull City en komt in Arnhem een oude bekende tegen: Leonid Slutsky. De Rus was enige tijd zijn trainer bij The Tigers.

Dicko geeft toe dat de aanwezigheid van Slutsky bij Vitesse een belangrijk argument is geweest om de overstap naar de Eredivisie te maken. "Slutsky is inderdaad wel de grootste reden van mijn vertrek naar Vitesse. Toen ik hoorde dat hij mij wilde, was ik daar wel blij mee. Daarnaast is Vitesse ook een heel goede club en is Arnhem een prachtige stad. Ik kan mezelf hier wel vermaken", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

De Malinese aanvaller denkt dat er qua niveau weinig verschil zit tussen de Championship en Eredivisie. "In deze competitie hebben veel goede spelers gespeeld en mensen in heel Europa kennen de Eredivisie. Misschien wel in heel de wereld."

gerelateerd