Can krabbelt terug na boze reactie: "Ik zal verder niets zeggen"

Can krabbelt terug na boze reactie: "Ik zal verder niets zeggen"

4 september 2019 – Emre Can stak zijn woede niet onder stoelen of banken nadat hij te horen kreeg dat Juventus hem niet had ingeschreven voor de Champions League. Tegenover BILD gaf de 25-jarige middenvelder aan dat de uitsluiting een staartje zou krijgen. Via Twitter krabbelt Can nu een beetje terug.'Ik zal Juventus altijd dankbaar zijn voor de steun die ik heb gekregen sinds ik deel uitmaak van de club, vooral tijdens mijn ziekte. Uit respect voor Juventus en mijn teamgenoten, wiens succes altijd mijn eerste prioriteit is, zal ik hier verder niets over zeggen en zal ik op het veld blijven strijden', schrijft Can.

De middenvelder was eerder op de woensdag een stuk uitgesprokener. "Dit is buitengewoon schokkend voor mij. Het gesprek duurde een minuut, ik kreeg geen reden", zei hij over het belletje van trainer Maurizio Sarri. "Dit maakt mij boos. Dit zal consequenties hebben en na mijn terugkeer (van de interlandperiode met Duitsland, red.) zal ik dit met de club bespreken."

Naar eigen zeggen weigerde Can afgelopen zomer transferperiode van andere clubs. "PSG zat daar ook bij, maar ik besloot bij Juve te blijven. De voorwaarde was dat ik de Champions Leauge kon spelen."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 4 augustus 2020

  2. maandag 3 augustus 2020

  3. zondag 2 augustus 2020