Mitroglou scoort voor winnend PSV bij rentree Ryan Thomas

4 september 2019, 16:26   Bijgewerkt: 4 september 2019, 18:29

PSV heeft een besloten oefenwedstrijd tegen 1. FC Köln winnend afgesloten (1-0). De ploeg van trainer Mark van Bommel, met onder andere Ibrahim Afellay in de basis, had aan een treffer van Kostas Mitroglou genoeg om te winnen. Het was een mooie wedstrijd voor Ryan Thomas: hij maakte na dertien maanden blessureleed zijn rentree.

De middenvelder kwam in de vorige zomer over van PEC Zwolle, maar raakte zonder een minuut te hebben gespeeld in een officiële wedstrijd geblesseerd aan zijn knie. Begin augustus maakte hij na bijna een jaar zijn rentree op de groepstraining van het elftal van Van Bommel. Nu heeft hij dus ook zijn eerste wedstrijdminuten weer in de benen.

Afellay deed negentig minuten mee tegen de huidige nummer veertien van de Bundesliga. De middenvelder, die in de voorbereiding door Van Bommel werd benoemd als eerste aanvoerder, nadert zijn officiële rentree bij PSV.

Opstelling PSV: Ruiter (Unnerstall); Wallenburg (Soulas), Daverveld, Schwaab, Lato (Wallenburg); Afellay, Hendrix, Ryan Thomas (Ledezma, Schoonbrood); Sidibe (Ngonge, Nigel Thomas), Mitroglou, Bruma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen