FC Utrecht achter gesloten deuren veel te sterk voor NEC

FC Utrecht achter gesloten deuren veel te sterk voor NEC

4 september 2019 – FC Utrecht heeft woensdag in een oefenwedstrijd ruim gewonnen van NEC. Achter gesloten deuren zegevierden de Domstedelingen met 5-1 tegen de nummer zes van de Eerste Divisie. Het duel was na 25 minuten al zo goed als beslist.Het team van trainer John van den Brom nam na zeven minuten de leiding. Jean-Christophe Bahebeck, die door blessureleed dit seizoen nog maar twee keer in actie kwam voor Utrecht, opende de score. Door een eigen doelpunt van Souffian El Karouani werd het niet veel later ook 0-2. Vaclav Cerny maakte na 25 minuten de derde treffer voor Utrecht.

Vlak na rust kwam NEC door een doelpunt van Aymen Sellouf enigszins terug in de wedstrijd. Het lukten de Nijmegenaren echter niet om de marge verder te verkleinen. Tommy St. Jago tekende halverwege de tweede helft voor de 4-1 en het slotakkoord was voor Gyrano Kerk.

Jong Utrecht verslaat RKC
Ook Jong FC Utrecht oefende dinsdag. Het beloftenteam kwam in actie tegen Eredivisionist RKC Waalwijk, dat met een mix spelers uit het eerste en tweede elftal speelde. Jong Utrecht won met 3-4 van de promovendus.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 18 september 2020

  2. donderdag 17 september 2020