Eiting op de weg terug bij Ajax: "Fit voor 45 minuten"

4 september 2019, 14:05   Bijgewerkt: 4 september 2019, 14:13

Carel Eiting is hard op de weg terug bij Ajax. De middenvelder maakte dinsdagmiddag in de oefenwedstrijd tegen FC Utrecht zijn rentree en is naar eigen zeggen bijna hersteld van een vervelende knieblessure. "Ik ben nu voor 45 minuten fit, dus conditioneel moeten er nog wel stappen gemaakt worden," aldus Eiting. 

Het waren lastige maanden voor de middenvelder van Ajax. Begin augustus leek hij hersteld te zijn van zijn blessure, maar kende toen een terugval waardoor nog langer moest wachten op zijn rentree. "Het is lastig, heel lastig, maar uiteindelijk ga ik niet bij de pakken neerzitten", zei Eiting voor de camera van Ajax TV. "Ik ga nu doen waar ik invloed op heb: zo sterk mogelijk terugkomen. Ik ben blij dat ik nu weer een stap in de juiste richting heb gezet."

De timing van de blessure kwam Eiting slecht uit, de middenvelder hoopte dit jaar definitief door te breken en met het vertrek van Frenkie de Jong kwam er een plekje vrij op het middenveld van de landskampioen. Vooralsnog werd dat ingevuld met onder andere aankopen Razvan Marin, Lisandro Martínez en Edson Álvarez.

De oefenwedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel, Eiting speelde 45 minuten mee en kwam zelfs tot scoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen