Sarri heeft Can en Mandzukic niet nodig in Champions League

4 september 2019, 11:40

Juventus heeft Matthijs de Ligt wel, maar Emre Can en Mario Mandzukic niet ingeschreven voor de Champions League. Can heeft al laten weten dat dit besluit een staartje krijgt. "Dit is buitengewoon schokkend voor mij. Het gesprek duurde een minuut, ik kreeg geen reden", zegt de middenvelder over het telefoontje dat hij kreeg van Maurizio Sarri.

Volgens Can kreeg hij vorige week nog iets anders te horen van Sarri. "Dit maakt mij boos. Dit zal consequenties hebben en na mijn terugkeer (van de interlandperiode met Duitsland, red.) zal ik dit met de club bespreken", zegt Can tegen BILD. Afgelopen transferperiode weigerde de Duits international nog aanbiedingen van andere clubs om in Turijn te blijven. "PSG zat daar ook bij, maar ik besloot bij Juve te blijven. De voorwaarde was dat ik de Champions Leauge kon spelen."

Bekijk ook: Liverpool met Van den Berg Champions League in

Can is het slachtoffer geworden van de komst van Aaron Ramsey en Adrien Rabiot. Met ook nog eens Miralem Pjanic, Sami Khedira, Blaise Matuidi en Rodrigo Betancur in de gelederen, kampt Sarri op het middenveld met een luxe probleem. Daarnaast geeft Sarri de voorkeur aan Gonzalo Higuain in plaats van Mandzukic. De Kroaat stond vorig seizoen onder Massimiliano Allegri nog in de basis. In de voorbije transferwindow werd de spits nog in verband gebracht met Paris Saint-Germain. Ook Giorgio Chiellini ontbreekt. De verdediger is zeker tot maart zoet met de revalidatie van zijn zware knieblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen