Slechts één Chelsea-huurling voor Vitesse: "Willen meer bagage"

4 september 2019, 08:12   Bijgewerkt: 4 september 2019, 08:53

Chelsea kon de afgelopen transferperiode onvoldoende aan de wensen en eisen van Vitesse voldoen. Daarom is Charly Musonda de enige die dit seizoen wordt gehuurd van de Engelsen. "Wij willen jongens met meer bagage dan alleen jeugdvoetbal", aldus technisch directeur Mohammed Allach.

"Er moet meer intrinsieke kwaliteit voorhanden zijn, zoals bijvoorbeeld bij Baker of Mount. Toegevoegde waarde. In die categorie valt alleen Musonda", licht Allach verder toe aan De Gelderlander. "Chelsea heeft wel een leger ervaren krachten, maar die zijn weer een stap verder dan Vitesse. Die jongens gaan naar topclubs in Spanje, Duitsland of Engeland. Het aanbod was eenvoudigweg beperkt."

De Arnhemmers sloten gisteren (dinsdag) nog wel een speciale deal met Chelsea. De geblesseerde doelman Jamal Blackman kan bij Vitesse verder herstellen van zijn beenbreuk en later meetrainen bij het eerste elftal. Met Remko Pasveer, Kostas Lamprou, Bilal Bayazit en Jeroen Houwen beschikt Vitesse al over vier keepers.

Karavaev

Op Deadline Day zag Vitesse Vyacheslav Karavaev voor acht miljoen euro vertrekken naar Zenit St. Petersburg. Allach slaagde er niet in een nieuwe rechtsback aan te trekken. "We hebben binnen ons budget en met onze sportieve eisen als graadmeter geen extra verdediger gevonden. En geloof maar dat we daar heel hard aan hebben gewerkt. Achterin zitten we nu krap. Ik neem de verantwoordelijkheid voor alle keuzes. We zijn sportief geroofd, maar er blijft ook een schatkist achter."

Slutsky baalt: "Nu nog maar vijf verdedigers voor vier posities"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen