Memphis op schot bij Lyon: "Ben nu 25, dus dat werd tijd"

Memphis op schot bij Lyon: "Ben nu 25, dus dat werd tijd"

3 september 2019 – Voor Memphis Depay is het seizoen uitstekend beginnen. De 25-jarige aanvaller van Olympique Lyon heeft er in de eerste vier competitieduels vier gemaakt en wil die vorm doortrekken tijdens de EK-kwalificatiewedstrijden. "Ik ben nu 25, dus dat werd tijd."In gesprek met Veronica gaat Depay in op zijn seizoenstart. Hij is blij eindelijk weer een serie wedstrijden trefzeker te zijn. "Ik ben nu 25, dus dat werd tijd. Maar ik ben ook een speler die dingen wil creëren uit het niets, en dan gaat er wel eens wat mis. Ik moet ook nog werken aan de concentratie om negentig minuten gefocust te zijn."

Depay schrijft zijn doeltreffendheid deels op het conto van de nieuwe trainer Sylvinho, die deze zomer Bruno Génésio verving. "De trainingen zijn tactisch anders. Zijn impact is goed voor het team en daar ben ik blij mee."

Geen zorgen om Oranje
Nu gaat het vizier weer even op Oranje, want Duitsland en Noord-Ierland moeten worden bijgehaald om zicht te houden op het EK van 2020. Depay is hoopvol. "Het is fantastisch. De sfeer is goed, je hebt elkaar een tijdje niet gezien dus er is genoeg om over te praten." Over de huidige derde plaats maakt hij zich nog geen zorgen. "Dat we zo ver in de Nations League zijn gekomen, zegt genoeg."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 20 september 2019

  2. donderdag 19 september 2019