Slutsky baalt: "Nu nog maar vijf verdedigers voor vier posities"

3 september 2019, 17:30   Bijgewerkt: 3 september 2019, 17:35

Leonid Slutsky baalt flink dat Vitesse op de slotdag van de transfermarkt Vyacheslav Karavaev is kwijtgeraakt aan Zenit St. Petersburg. Door het vertrek van de rechtsachter is de spoeling nog dunner achterin bij de Arnhemmers. "Ik heb nu nog maar vijf verdedigers voor vier posities", aldus de Rus tegenover Omroep Gelderland.

Om financiële redenen ging Vitesse akkoord met een verkoop van Karavaev. "Zenit kwam met een fantastisch aanbod", zegt de trainer. "Ongelooflijk veel geld voor een club als Vitesse. We hadden geen kans om nee te zeggen. Maar het is tegelijkertijd ook een pijnlijk moment."

Vitesse is op zoek gegaan naar een vervanger voor Karavaev, maar de zoektocht slaagde niet. "We hebben geen vervanging kunnen vinden, omdat er nog maar twee dagen over waren. Dan is het niet makkelijk. Ik heb daarom mijn twijfels over onze verdediging", geeft Slutsky eerlijk toe. "Komen er blessures of schorsingen, hebben we direct een probleem. Als we op tijd vervanging hadden gevonden voor Karavaev, was ik tevreden geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen