Vitesse bevestigt komst geblesseerde keeper Blackman

3 september 2019, 16:30

Vitesse heeft dinsdagmiddag via de officiële kanalen bevestigd dat Jamal Blackman tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Chelsea. De 25-jarige doelman herstelt op dit moment van een beenbreuk en krijgt daarna in Arnhem de kans om met het eerste elftal te trainen.

Met Remko Pasveer, Kostas Lamprou, Bilal Bayazit en Jeroen Houwen beschikt Vitesse op dit moment al over vier keepers. "Jamal is een goede keeper, maar hij komt terug van een zware blessure. Dat is een intensief traject. In overleg met Chelsea hebben we bepaald dat hij zich bij ons optimaal kan opwerken naar het gewenste niveau", legt technisch directeur Mo Allach de komst van Blackman uit.

?"Het gat naar het eerste elftal van Chelsea is op dit moment te groot en het is ondoenlijk om Jamal aan te laten sluiten bij de jeugdopleiding. En dus kunnen wij hem, dankzij de goede relatie met Chelsea, uitkomst bieden. Laat duidelijk zijn dat we al fantastische keepers in onze selectie hebben, waar we bovendien het volste vertrouwen in hebben. De deal met Jamal richt zich daarom op het aanbieden van een platform voor hem waar hij weer kan toewerken naar het gewenste niveau", besluit hij.

Blackman speelde nog geen officiële wedstrijd voor Chelsea en werd eerder verhuurd aan Middlesbrough, Österunds (Zweden), Wycombe Wanderers, Sheffield United en Leeds United.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen