Neuer op zijn hoede voor 'snel, effectief en gevaarlijk' Oranje

3 september 2019, 15:06

Duitsland won de laatste ontmoeting met het Nederlands elftal (2-3) weliswaar, maar Manuel Neuer weet dat Oranje niet een tegenstander is waarvan Die Mannschaft zomaar even wint. De landen staan aanstaande vrijdag in het kader van de EK-kwalificatie tegenover elkaar in Hamburg. Neuer is beducht voor de kwaliteiten van het team van bondscoach Ronald Koeman.

"Oranje is effectief en gevaarlijk, zowel vanuit hun veldspel als bij standaardsituatie", reageert Neuer maandag als hem tijdens de persconferentie wordt gevraagd naar de tegenstander van vrijdag. "Ze hebben individueel goede spelers en het team is goed ingespeeld. Dat is waarom ze iedere keer gevaarlijk waren als ze aanvielen toen we ze de laatste keer troffen. Het spel van Oranje is flexibel, variërend en snel. Daar moeten we voor waken, maar we weten ook wat onze sterke punten zijn."

Duitsland kan vrijdag een enorme stap zetten richting kwalificatie voor het EK in 2020. De Duitsers zijn nog foutloos in Groep C en kunnen Oranje op een achterstand van negen punten zetten. Die Mannschaft heeft overigens wel een wedstrijd meer gespeeld aan het Nederlands elftal. Noord-Ierland bezet de koppositie in de kwalificatiegroep. De Noord-Ieren, die twee keer Wit-Rusland en twee keer Estland versloegen, staan op twaalf punten uit vier wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen