Stam heeft positieve updates over Jørgensen en Toornstra

3 september 2019, 14:51

Jaap Stam kan snel weer beschikken over Sam Larsson en ook Nicolai Jørgensen en Jens Toornstra zijn op de weg terug. Dat vertelt de oefenmeester dinsdag in gesprek met Feyenoord TV. Zowel Jørgensen als Toornstra kwam door blessureleed dit seizoen in officiële wedstrijden nog niet in actie.

Het lukte Feyenoord deze zomer niet om een extra spits aan te trekken, dus is de terugkeer van Jørgensen meer dan welkom. "Nico staat er heel goed op. Hij voelt zich goed", zegt Stam. "Af en toe heeft hij wat last van zijn spieren, maar dat komt door de arbeid die hij moet leveren. Hij heeft met zijn knie weinig problemen, dus hij doet weer mee in groepstrainingen. Het is een goed voorteken dat hij de groepstrainingen kan meedoen. Dat bouwen we steeds verder uit en van dag op dag bekijken we hoe hij zich voelt. Uiteindelijk hopen we dat hij zo snel mogelijk kan aansluiten richting de wedstrijden."

Net als Jørgensen lijkt ook Toornstra binnenkort zijn rentree te kunnen maken bij Feyenoord. "Hij heeft individueel alles gedaan op maximale belasting. Dat ging heel goed, dus we kijken of hij deze week kan instromen in de groep. Net als met Nico is dat een heel goed teken. We kijken hoe we dat de komende wedstrijden gaan invullen", zegt Stam. Feyenoord hervat op zondag 15 september de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen