Ajax en Feyenoord binnenkort mogelijk maand zonder aankopen

Ajax en Feyenoord binnenkort mogelijk maand zonder aankopen

3 september 2019 – Ajax en Feyenoord kunnen begin 2020 mogelijk een tijdje geen beroep doen op Lisandro Martínez en Marcos Senesi. Tussen 18 januari en 9 februari speelt het Argentijns elftal voor spelers onder de 23 jaar een kwalificatietoernooi voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. De kans is aanwezig dat het Eredivisie-duo een uitnodiging krijgt om deel te nemen aan het toernooi.

Martínez en Senesi zijn deze interlandperiode in elk geval opgeroepen voor het Argentijnse beloftenteam. De komende periode staat in het teken van de voorbereiding van het kwalificatietoernooi van begin 2020. De Argentijnen oefenen binnenkort tegen Bolivia en Colombia.

Wordt Martínez opgeroepen voor het kwalificatietoernooi, dan mist Ajax hem tegen Sparta Rotterdam (thuis), FC Groningen (uit), PSV (thuis) en FC Utrecht (uit). Senesi, die vlak voor het verstrijken van de transferdeadline werd aangetrokken door Feyenoord, moet mogelijk de duels met sc Heerenveen (thuis), Heracles Almelo (uit), FC Emmen (thuis) en AZ (uit) aan zich voorbij laten gaan.

gerelateerd