Spoorboekje: reacties Oranjevrouwen, besloten training mannen

Spoorboekje: reacties Oranjevrouwen, besloten training mannen

4 september 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 4 september.Nieuws

Twee besloten trainingen Oranje
De mannen van Ronald Koeman beleggen twee trainingen in aanloop naar het EK-kwalilficatieduel met Duitsland. Met nog twee dagen voor het treffen met de oosterburen moet Koemans puzzel langzaam in elkaar gaan vallen.

Specials

Grote contrasten voor Oranje: "Wij moeten altijd het spel maken"
Eigenlijk schommelt het Nederlands vrouwenteam elke keer tussen twee werelden. Van weinig toeschouwers in Tallinn naar veel fans in Heerenveen en van veel tegenstand op het WK naar weinig tegenstand in de EK-kwalificatie. Dinsdag werd na Estland (0-7) ook Turkije (3-0) makkelijk verslagen. "Het is bij ons altijd een groot contrast", vertelt Jackie Groenen.

Van Veenendaal geniet in luwte: "Ik hoef niet in de schijnwerpers"
Op het gewonnen EK in 2017 stalen Lieke Martens en Vivianne Miedema de show, tijdens het succesvolle WK van dit jaar stond Sari van Veenendaal voornamelijk in de schijnwerpers. De 29-jarige doelvrouw blonk uit en maakt kans om in september verkozen te worden tot beste keepster van de wereld. Alle aandacht doet de aanvoerster weinig. "Ik vind het prima als mensen na afloop vragen of ik ook meedeed."

Voetbal op tv

19:30 uur, FOX Sports 1, FOX Sports Vandaag, actualiteitenprogramma

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 15 september 2019

  2. zaterdag 14 september 2019