Gisteren gemist: Icardi naar PSG, Heerenveen huurt Halilovic

Gisteren gemist: Icardi naar PSG, Heerenveen huurt Halilovic

3 september 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op Deadline Day.Ajax verhuurt Magallán met optie tot koop aan Alavés
Ajax bevestigt dat Lisandro Magallán het seizoen afmaakt bij Deportivo Alavés. De 25-jarige verdediger gaat op huurbasis naar de Spaanse club, die tevens een optie tot koop heeft bedongen. Dat meldt Ajax maandag, op Deadline Day, via de officiële kanalen.

Paris Saint-Germain verlost Internazionale eindelijk van Icardi
Internazionale en Mauro Icardi zijn van elkaar verlost. De Argentijnse spits vertrekt op huurbasis naar Paris Saint-Germain. Tevens beschikt PSG over een optie tot koop. Om straks nog wat aan Icardi over te houden heeft Inter zijn contract tegelijkertijd verlengd tot medio 2022. Beide clubs bevestigen de transfer.

Heerenveen scoort in blessuretijd met komst Halilovic
Zeer kort voor het verstrijken van Deadline Day heeft sc Heerenveen alsnog toegeslagen. De club zat al langere tijd achter Alen Halilovic aan en heeft het geduld maandag beloond zien worden. Hij wordt voor een jaar gehuurd van AC Milan.

PEC haalt met Ghoochannejhad spits in huis
Enkele uren voor het verstrijken van de transferdeadline heeft PEC Zwolle een nieuwe spits gecontracteerd. Reza Ghoochannejhad is voor twee jaar vastgelegd. De aanvalsleider zat zonder club nadat zijn contract bij APOEL Nicosia ontbonden werd.

Vitesse verkoopt begeerde Karavaev op slotdag aan Zenit
Het had er alle schijn van dat Vyacheslav Karavaev ondanks vele interesse bij Vitesse zou blijven, maar de Arnhemmers hebben hem in het zicht van de haven toch verkocht. De 24-jarige verdediger vertrekt naar Zenit Sint-Petersburg in zijn thuisland. Naar verluidt is er acht miljoen euro met de transfer gemoeid.

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 19 september 2019

  2. woensdag 18 september 2019