Heracles legt oud-NAC-speler Schoofs voor één jaar vast

2 september 2019, 21:22

Lucas Schoofs is na Jeremy Cijntje de tweede speler die Heracles Almelo komt versterken. De Belgische middenvelder komt over van KAA Gent, dat hem eerder voor anderhalf jaar verhuurde aan NAC Breda. Hij tekent in Almelo voor een jaar, met de optie op een extra seizoen. Heracles spreekt van een 'prestatiecontract'.

Technisch manager Tim Gillissen verwacht dat Schoofs gaat imponeren in Almelo. "Lucas is een dynamische middenvelder die in België te boek stond als een groot talent. Door een blessure heeft hij dat het laatste jaar niet kunnen laten zien. Wij geven hem middels een prestatiecontract de kans zich te bewijzen. Afgelopen week heeft hij tijdens een stage al met de groep meegetraind. Hij is fit en gretig en klaar om zijn carrière een nieuw leven in te blazen."

Schoofs, die eerder ook voor Lommel speelde, ziet kansen bij Heracles. "Ik ben blij om bij Heracles Almelo te zijn", reageert hij op zijn overstap. "Ik ben dankbaar voor de kans die de club mij biedt. Ik ga die kans niet laten liggen en met beide handen aangrijpen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen