PEC haalt met Ghoochannejhad spits in huis

PEC haalt met Ghoochannejhad spits in huis

2 september 2019 – Enkele uren voor het verstrijken van de transferdeadline heeft PEC Zwolle een nieuwe spits gecontracteerd. Reza Ghoochannejhad is voor twee jaar vastgelegd. De aanvalsleider zat zonder club nadat zijn contract bij APOEL Nicosia ontbonden werd.



PEC Zwolle heeft met Lennart Thy en Mike van Duinen (geblesseerd) twee spitsen onder contract, maar wilde graag nog een extra centrumaanvaller binden. Ook Andrija Novakovic was in beeld, maar het is dus Ghoochannejhad geworden. De spits speelde tot dusver onder meer voor FC Emmen, SC Cambuur en Standard Luik. Bij sc Heerenveen was hij succesvol door in twee seizoenen 32 keer te scoren.

De Iraniër wil bij PEC nu weer indruk maken in de Eredivisie. "Ik ben heel blij dat ik terug ben in Nederland en in het bijzonder bij PEC Zwolle. De Nederlandse competitie ken ik door en door en spreekt mij bijzonder aan. In Zwolle ga ik mijn uiterste best doen om het team en mijzelf door te ontwikkelen. Ik kijk uit naar de eerste wedstrijd op 15 september, thuis tegen RKC Waalwijk", vertelt de spits.

Technisch manager Mike Willems is ook tevreden. "Met Reza halen wij de gewenste versterking voor de voorhoede. In Nederland, maar ook zeker daarbuiten heeft hij zijn sporen verdiend. Zo heeft hij twee WK's gespeeld met Iran en behoorde hij in 2015 tot een select gezelschap beste aanvallers van de Azië Cup. Met zijn 31 jaar is Reza dan ook een zeer ervaren speler. Dat kan onze relatief jonge selectie goed gebruiken en ik ben dan ook zeer tevreden dat het gelukt is hem voor de komende seizoenen aan ons te verbinden."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 20 september 2019

  2. donderdag 19 september 2019