Nelom vindt onderdak bij Willem II na mislukt Schots avontuur

Nelom vindt onderdak bij Willem II na mislukt Schots avontuur

2 september 2019 – Willem II heeft zijn gewenste linksback binnen. Miquel Nelom (28) tekent voor één seizoen in Tilburg. De voormalig verdediger van Feyenoord (op archiefbeeld) zat zonder club nadat een avontuur bij het Schotse Hibernian resulteerde in een teleurstelling. "Ik ben blij bij Willem II weer een kans te krijgen om aan spelen toe te komen en het plezier in het spelletje weer terug te vinden", reageert Nelom."Want dat heb ik wel even gemist in mijn tijd in Schotland", zegt de speler op het clubkanaal van Willem II. "Ik ben nu weer terug in Nederland en heb minimaal een jaar de tijd om de mensen in Tilburg te overtuigen van mijn kwaliteiten."

Nelom speelde zijn meeste wedstrijden voor Feyenoord: 157 in totaal. In 2017 vierde hij met de Rotterdammers de landstitel. Nelom kwam ook uit voor Excelsior en Sparta, de twee andere clubs uit de havenstad. Deze zomer was hij op proef bij Vitesse, maar hij kon de Arnhemmers onvoldoende overtuigen. Nelom is een bekende van Willem II's algemeen directeur Martin van Geel en technisch directeur Joris Mathijsen. Met Mathijsen speelde hij nog samen bij Feyenoord.

Willem II had ook Derrick Köhn van Bayern München in het vizier als nieuwe linksback. Echter vonden de Tricolores en Der Rekordmeister geen akkoord met elkaar. Mogelijk presenteert Willem II na Nelom nog meerdere spelers, meldt het Brabants Dagblad.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 8 augustus 2020

  2. vrijdag 7 augustus 2020

  3. donderdag 6 augustus 2020