VVV-Venlo shopt weer in Duitsland en huurt aanvaller Yeboah

VVV-Venlo shopt weer in Duitsland en huurt aanvaller Yeboah

2 september 2019 – VVV-Venlo heeft niet voor de eerste keer deze transferzomer een versterking opgehaald uit Duitsland. De Limburgers huren de rest van het seizoen vleugelaanvaller John Yeboah (19), die overkomt van VfL Wolfsburg. Dat meldt VVV maandagmiddag via de officiële kanalen.Door de komst van Yeboah heeft trainer Robert Maaskant verschillende keuzeopties in de voorste linie."Met John Yeboah hebben we een rappe aanvaller in huis gehaald die de potentie heeft om een grote te worden. Hij beschikt over een individuele actie en heeft de capaciteiten om de achterlijn te halen en een bruikbare voorzet te geven. In Venlo moet hij ervaring opdoen en speelminuten maken", zegt technisch directeur Stan Valckx.

Yeboah doorliep de hele jeugdopleiding van Wolfsburg en debuteerde afgelopen seizoen in de Bundesliga. Tot nu toe staat de teller op twee optredens in de hoofdmacht. Bij VVV gaat hij het komende jaren vlieguren maken. "Ik had meteen een goed gevoel bij de club tijdens de gesprekken en ik ben blij dat ik de kans krijg om mijn kwaliteiten te laten zien bij VVV-Venlo in de Eredivisie", aldus Yeboah.

Met Richard Neudecker, Thorsten Kirschbaum, Haji Wright en Steffen Schäfer pikte VVV eerder deze zomer al meer spelers uit Duitsland op.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 14 augustus 2020

  2. donderdag 13 augustus 2020

  3. woensdag 12 augustus 2020