'Vitesse wil Dicko huren en heeft alternatief bij vertrek Karavaev'

'Vitesse wil Dicko huren en heeft alternatief bij vertrek Karavaev'

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

2 september 2019 – Vitesse wil zich op de slotdag nog versterken met Nouha Dicko. De club is in gesprek met Hull City over een verhuurperiode van de aanvaller die bij de nummer twintig van de Championship op een zijspoor is geraakt. Door de blessures van Charly Musonda en Hilary Gong wil men voorin meer opties hebben. 

Dat schrijft De Gelderlander. Trainer Leonid Slutsky haalde de Malinees in 2017 van Wolverhampton Wanderers naar Hull City, waar de Rus eerder ook Max Clark al oppikte namens Vitesse. Het gaat om een verhuurbeurt: de Arnhemmers hebben niet de financiële middelen om hem blijvend over te nemen. Eerder was Dicko actief bij onder andere Wolverhampton Wanderers, Blackpool, Wigan Athletic en RC Straatsburg.

Mogelijk komt er ook nog een verdedigende versterking voor Vitesse: Vyacheslav Karavaev is momenteel op weg naar Zenit Sint-Petersburg, zo schrijven diverse Russische media. Als die overgang rondkomt, dan heeft Vitesse nog een optie achter de hand. Om wie dat gaat, dat schrijft het regionale medium niet.

gerelateerd