VVV ontbindt contract Susic met wederzijds goedvinden

2 september 2019, 11:25

VVV-Venlo is eindelijk definitief verlost van TinoSusic. De middenvelder kende een goed seizoen en mocht daarom vertrekken van de Limburgers, maar keer op keer vond een transfer uiteindelijk geen doorgang. Hij zou momenteel op weg zijn naar Hajduk Split: dat wordt niet bevestigd, wel is er afscheid genomen van de Bosniër.

In goed overleg hebben club en speler besloten om uit elkaar te gaan, waardoor het contract is verscheurd. "Tino-Sven heeft altijd voor de club klaargestaan. Hij heeft een goed seizoen gedraaid en heeft zich te allen tijde opgesteld als een volwaardig prof", aldus technisch directeur Stan Valckx. "Wij hebben dan ook besloten om mee te werken aan een vertrek. Tino-Sven krijgt van ons de ruimte om zijn voetbalcarrière elders voort te zetten. Uiteraard wensen wij hem daarbij alle goeds."

In 28 duels namens de Venloënaren scoorde hij vijfmaal en gaf hij drie assists. In februari verlengde hij zijn contract nog, maar al voor de zomer werd duidelijk dat hij tijdens deze transferperiode wilde vertrekken. Er waren clubs geïnteresseerd, maar meerdere transfers liepen spaak. Via deze constructie lijkt VVV-Venlo naast een transfersom te grijpen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen